DESCRIEREA UNITĂŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT

PIC_0594

PIC_0597

1. Descrierea unităţii de învăţământ:

LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 SÎG

DIRECTOR,

prof.Vereș Pop Margareta

DIRECTOR ADJUNCT,

prof. Țîrlea Florin

Localitatea Sîg, comuna Sîg, strada Principală, nr. 160, cod poştal: 457300

Telefon/fax: 0260-673106

E-mail:  Scoala_Sig@yahoo.com

 

CAMPUSUL ŞCOLAR SÎG

Campusul şcolar de la Sîg reprezintă cea mai mare investiţie în infrastructură de învăţământ a judeţului Sălaj, finanţaţă de la bugetul de stat şi din fonduri europene, care a fost realizată printr-o investiţie de aproximativ 5 milioane de euro.

Întins pe o suprafaţă de 1,85 hectare, campusul din Sîg are o structură impresionantă şi conţine şase clădiri.Una dintre clădiri are trei nivele şi este compusă din 10 săli de clasă şi patru laboratoare (informatică, fizică-chimie, biologie şi limbi străine). Campusul include ateliere/laboratoare tehnologice, un internat pentru elevi, garsoniere pentru cadrele didactice, o cantină în care sevesc masa elevii din unitatea noastră de învățământ, un club şi o sală de sport. Aceasta din urmă este a treia ca mărime din judeţ, cu teren de dimensiuni olimpice, cu sală de forţă, cu punct sanitar și cu tribune.

De acest campus se pot bucura nu doar copiii din comună care vor să înveţe la Liceul Tehnologic Nr. 1 Sîg, ci şi cei din împrejurimi.

Poze campus Liceul Tehnologic Nr 1 Sig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>